Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Apartament 3 camere Rasnov, Centru Nord

Vanzare Decomandat S.U. : 77 mp Central 649 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Apartament de vanzare Rasnov zona Centru Nord

Detalii imobil: Vand Apartament 3 camere in Rasnov, zona Centru Nord, la etajul 2, suprafata utila 77 mp, decomandat, in bloc tip vila din caramida. Apartamentul este imbunatatit partial, detine beci spatios de 17 mp, 2 balcoane: unul deschis si unul inchis, 2 bai, parchet laminat, termopan la un dormitor, usa lemn la intrare, uscatorie, pret 50.000 euro.

Detalii zona: Este situat in centrul orasului, in apropiere de scoala, gradinita, banci si toate institutiile publice.

Utilitati: Finisaje clasice, toate utilitatile, incalzire centrala.

Avantaje: Este situat in cea mai buna zona din oras, pret bun.

Detalii Pret: Pretul acestui Apartament de vanzare din Rasnov, zona Centru Nord, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.