Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Apartament 3 camere Rasnov, de inchiriat

Inchiriere Decomandat S.U. : 65 mp Periferie 5.38 €/mp

Detalii Apartament de inchiriat Rasnov cartierul Toamnei

Detalii imobil: Apartament 3 camere Rasnov de inchiriat, situat in Cartier rezidential, decomandat, nemobilat si utilat partial. Este situat la etajul 1, dispune de o suprafata utila de 65 mp plus balcon de 5 mp, incalzire centrala, toate utilitatile. Cladirea este termoizolata, costurile cu incalzirea fiind foarte mici, se asigura loc parcare. Pretul este 350 euro/ luna plus 2 luni garantie.

Detalii zona: Zona foarte linistita, in apropiere de Supermarket Carrefour, transport in comun, centre comercial, balon sport.

Utilitati: Toate utilitatile, centrala proprie.

Avantaje: Apartament situat in zona buna, pret bun.

Detalii Pret: Pretul acestui apartament de inchiriat din Rasnov, cartier Toamnei, este FIX.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.