Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

De vanzare Apartament 3 camere Rasnov Florilor

Vanzare Decomandat S.U. : 68 mp Periferie 676 €/mp

Detalii Apartament de vanzare Rasnov zona Florilor

Detalii imobil: De vanzare Apartament 3 camere Rasnov, in Cartierul Florilor, compus din 2 dormitoare, camera de zi, bucatarie, baie. Este decomandat, situat la parter inalt si dispune de o suprafata utila de 68 mp. Initial a fost apartament cu 2 camere dar fiind la parter a fost posibila extinderea cu inca 10 mp. Are o compartimentare moderna, este renovat si imbunatatit complet, materialele folosite la amenajare si finisajele sunt de calitate superioara, pret de vanzare 46.000 euro.

Detalii zona: Cartier situat la iesire din Rasnov spre Brasov, banca, centre comerciale, statie transport in comun, supermarket, la 12 km de Brasov si Bran, 10 km de Poiana Brasov.

Utilitati: Apartamentul beneficiaza de toate utilitatile, confortul termic este asigurat de centrala proprie, blocul este anvelopat.

Avantaje: Apartament modificat si renovat complet, raport excelent calitate pret.

Detalii Pret: Pretul acestui Apartament de vanzare din Rasnov, zona Florilor, este FIX.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.