Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Apartament 3 camere Rasnov de vanzare

Vanzare Decomandat S.U. : 65 mp Florilor 492 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Apartament de vanzare Rasnov zona Florilor

Detalii imobil: Apartament 3 camere Rasnov de vanzare, situat in zona Florilor, decomandat suprafata utila 65 mp, este situat la parter, beneficiaza de incalzire centrala proprie, balcon inchis, termopan, camara, beci sub balcon. Se vinde mobilat, la pretul de 32.000 euro.

Detalii zona: Apartamentul este situat in cartier de blocuri la iesire din Rasnov spre Brasov, zona cu centre comerciale, banci, supermarket Billa, parcuri, transport in comun, la 12 km de Brasov.

Utilitati: Toate utilitatile, centrala proprie.

Avantaje: Apartamentul se vinde la cheie, transport facil spre Brasov si zona Bran.

Detalii Pret: Pretul acestui Apartament de vanzare din Rasnov, zona Florilor, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.