Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 42.000

Apartament 3 camere Rasnov de vanzare, Florilor

Vanzare Decomandat S.U. : 60 mp Florilor 700 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Apartament de vanzare Rasnov zona Florilor

Detalii imobil: Apartament 3 camere Rasnov de vanzare, cartier Florilor, decomandat suprafata utila 60 mp. Apartamentul este situat la parter, detine balcon si beci, ca imbunatatiri tamplarie termopan, usa metalica, gresie, faianta, 2 camere sunt izolate interior, pret 42.000 euro.

Detalii zona: Cartier de blocuri la iesire din Rasnov spre Brasov, in apropiere de centre comerciale, supermarket Billa, teren de sport acoperit, transport in comun.

Utilitati: Incalzire centrala proprie, toate utilitatile.

Detalii Pret: Pretul acestui Apartament de vanzare din Rasnov, zona Florilor, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.