Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Apartament 3 camere Rasnov vanzare, spatios

Vanzare Decomandat S.U. : 64 mp Periferie 640 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Apartament de vanzare Rasnov zona Florilor

Detalii imobil: Apartament 3 camere Rasnov de vanzare, in cartierul Florilor, situat la parter, renovat complet si imbunatatit, decomandat suprafata utila 64 mp. Apartamentul mai detine beci si magazie, blocul este izolat exterior. Initial a beneficiat de 2 bai, dar una din ele a fost transformata in spatiu depozitare, instalatiile exista, daca se doreste se pot monta din nou obiectele sanitare. Apartamentul se vinde mobilat partial, la pretul de 41.000 euro.

Detalii zona: Cartier de blocuri situat la iesire din Rasnov spre Brasov, banca, centre comerciale, statie transport in comun, la 12 km de Brasov si Bran, 10 km de Poiana Brasov.

Utilitati: Apartamentul beneficiaza de toate utilitatile, centrala proprie, termopane, beci, magazie.

Avantaje: Se poate locui in el din prima zi.

Detalii Pret: Pretul acestui Apartament de vanzare din Rasnov, zona Florilor, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.