Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

De vanzare Apartament 3 camere Rasnov spatios

Vanzare Decomandat S.U. : 90 mp Periferie 677 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Apartament de vanzare Rasnov zona Periferica

Detalii imobil: De vanzare apartament 3 camere decomandat Rasnov, suprafata utila 90 mp la etajul 1, compus din 2 dormitoare, sufragerie, bucatarie, 2 balcoane, 2 bai, camera tehnica cu spatiu depozitare, finisaje lux. Apartamentul este in vila constructie din caramida, este compartimentat modern, materialele folosite la amenajare sunt de cea mai buna calitate, pret 61.000 euro.

Detalii zona: Cartier rezidential situat la 12 km de Brasov si 10 km de Bran.

Utilitati: Toate utilitatile, centrala proprie.

Avantaje: Detine spatiu depozitare generos, cladirea este izolata exterior si intre nivele.

Detalii Pret: Pretul acestui Apartament de vanzare din Rasnov, zona Periferica, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.