Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Apartament 3 camere Rasnov, foarte spatios

Vanzare Decomandat S.U. : 80 mp Periferie 812 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Apartament de vanzare Rasnov zona Periferica

Detalii imobil: Vand Apartament 3 camere decomandat in Rasnov, suprafata 90 mp la etajul 2, compus din 2 dormitoare, sufragerie, bucatarie, 2 balcoane, 2 bai, finisaje lux. Apartamentul este in vila, constructie din caramida din anul 2008, este compartimentat modern, materialele folosite la amenajare sunt de cea mai buna calitate pret 65.000 euro cu loc parcare inclus.

Detalii zona: Cartier rezidential situat la 12 km de Brasov si 10 km de Bran.

Utilitati: Toate utilitatile, centrala proprie.

Avantaje: Cartier linistit, cladirea este izolata exterior si intre niveluri, vedere pe 2 parti.

Detalii Pret: Pretul acestui Apartament de vanzare din Rasnov, zona Toamnei, este usor NEGOCIABIL

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.