Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vanzare Apartament 3 camere Rasnov, zona buna

Vanzare Decomandat S.U. : 63 mp Periferie 476 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii apartament de vanzare Rasnov zona Florilor

Detalii imobil: De vanzare Apartament 3 camere Rasnov in zona Florilor, cu suprafata utila 63 mp, decomandat , situat la etajul 6. Apartamentul este compus din 2 dormitoare, sufragerie, bucatarie spatioasa, camara, debara, 2 bai si acces la uscatorie. Beneficiaza de centrala proprie montata in 2015, termopan, aer conditionat in fiecare camera, balcon de 7 mp, se vinde la pretul de 30.000 euro negociabil.

Detalii zona: Zona de blocuri situata la iesire din Rasnov spre Brasov aproape de centre comerciale, farmacie, banca, transport in comun, supermarket Billa.

Utilitati: Curent, Apa, Canalizare, Gaz, Fibra optica, CATV gratuit.

Avantaje: Este orientat spre sud, insorit toata ziua, se pot admira muntii Bucegi si Piatra Craiului.

Detalii Pret: Pretul acestui Apartament de vanzare din Rasnov, zona Florilor, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.