Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 28.000

Vand Apartament 3 camere Rasnov zona centrala

Vanzare Decomandat S.U. : 56 mp Central 500 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Apartament de vanzare Rasnov zona Isr

Detalii imobil: Vand Apartament 3 camere Rasnov, zona ISR, decomandat cu suprafata utila 56 mp situat la etajul 4. Apartamentul dispune de centrala proprie, balcon, beci, debara, se vinde la pretul de 28.000 euro.

Detalii zona: Zona de blocuri langa piata, centre comerciale, scoala, gradinita, transport in comun, aproape de centrul orasului.

Utilitati: Apartamentul nu este imbunatatit, necesita renovare, toate utilitatile, incalzire centrala.

Avantaje: Faptul ca nu este imbunatatit prezinta un avantaj, se poate amenaja dupa pretentiile cumparatorului.

Detalii Pret: Pretul acestui Apartament de vanzare din Rasnov, zona Isr, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.