Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

De vanzare Apartament 3 camere Rasnov Isr

Vanzare Semidecomandat S.U. : 83 mp Central 408 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Apartament de vanzare Rasnov zona Isr

Detalii imobil: De vanzare apartament 3 camere Rasnov, suprafata utila 83 mp, renovat complet. Apartamentul este situat la parter, detine 2 bai, este imbunatatit: termopane, centrala proprie, parchet, gresie si faianta, alarma, este izolat interior si exterior, pret 33.900 euro.

Detalii zona: Zona centrala , in apropiere de piata, banci si centre comerciale, gara si statie de transport in comun, la 10 km de Brasov si Bran.

Utilitati: Toate utilitatile, incalzire centrala gaz.

Avantaje: Se poate achizitiona si cu programul Prima casa.

Detalii Pret: Pretul acestui Apartament de vanzare din Rasnov, zona Isr, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.