Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Apartament 3 camere Rasnov, neimbunatatit

Vanzare Decomandat S.U. : 55 mp Periferie 327 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Apartament de vanzare Rasnov zona Romacril

Detalii imobil: Vand Apartament 3 camere decomandat in Rasnov, zona Romacril suprafata utila 55 mp situat la etajul 4 in bloc construit in 1983. Izolatia a fost realizata in 2013, nu sunt probleme cu infiltratia apei. Apartamentul beneficiaza de 2 balcoane, debara, beci de 25 mp, acces la uscatorie, pret 18.000 euro.

Detalii zona: Cartier de blocuri situat la iesire din Rasnov spre Zarnesti in apropiere de statie transport in comun, gara, magazine de cartier.

Utilitati: Toate utilitatile: curent, apa, gaz la bucatarie, canal, soba teracota.

Avantaje: Nu este imbunatatit ceea ce prezinta un avantaj, se poate amenaja dupa pretentiile cumparatorului.

Detalii Pret: Pretul acestui Apartament de vanzare din Rasnov, zona Romacril, este FIX.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.