Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Apartament 3 camere Rasnov vanzare , rezidential

Vanzare Decomandat S.U. : 74 mp Periferie 675 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii apartament de vanzare Rasnov, rezidential

Detalii imobil: Apartament 3 camere Rasnov de vanzare, pe doua niveluri, suprafata utila de 74 mp, cu finisaje lux, mobilat si utilat modern, situat in vila din caramida izolata termic si fonic. Materialele folosite la amenajare sunt de cea mai buna calitate, la etajul 1 gasim living cu bucatarie open space, 1 dormitor si baie cu cabina dus, iar la mansarda un dormitor si o baie cu cada. Acest apartament, prin modul in care a fost amenajat, ofera o atmosfera calda si primitoare, mai detine balcon, boxa depozitare de 7 mp, se vinde mobilat si utilat la pretul de 50.000 euro.

Detalii zona: Zona linistita de vile cu magazine, banci, transport in comun, scoala in apropiere, situata la 12 km de Brasov si Bran.

Utilitati: Incalzire centrala proprie, toate utilitatile, loc parcare inclus in pret.

Avantaje: Raport extraordinar calitate-pret, zona deosebita.

Detalii Pret: Pretul acestui Apartament de vanzare din Rasnov, zona rezidentiala, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.