Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

De vanzare Apartament 3 camere Rasnov, spatios

Vanzare Decomandat 80 mp Periferie 687 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Apartament de vanzare Rasnov zona periferica

Detalii imobil: De vanzare Apartament 3 camere in Rasnov situat la etajul 1, decomandat, cu suprafata utila 80 mp. Este compus din sufragerie, 2 dormitoare, bucatarie, 2 bai, camera tehnica spatioasa si dressing, debara si doua balcoane. Apartamentul este amenajat cu materiale de calitate, izolat exterior, termopan, in baia mare este montata cada si suplimentar cabina dus, se vinde cu bucataria mobilata la pretul de 55.000 euro negociabil cu loc parcare inclus. Se accepta schimb cu apartament 2 camere Rasnov plus diferenta.

Detalii zona: Cartier situat la 12 km de Brasov si 10 km de Bran, in apropiere de transport in comun, centre comerciale, supermarket Billa.

Utilitati: Toate utilitatile, centrala proprie.

Avantaje: Detine spatiu depozitare generos, cladirea este izolata exterior si intre nivele.

Detalii Pret: Pretul acestui Apartament de vanzare din Rasnov, zona linistita, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.