Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Apartament 3 camere Rasnov ultramodern

Vanzare Decomandat S.U. : 90 mp Periferie 622 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Apartament de vanzare Rasnov zona Periferica

Detalii imobil: Vand Apartament 3 camere decomandat in Rasnov, suprafata utila 90 mp, detine 2 dormitoare, sufragerie spatioasa, bucatarie, 2 balcoane, 2 bai, camera tehnica cu dressing. Apartamentul este situat in vila din caramida izolata exterior si intre nivele, la etajul 2, finisaje lux, materialele folosite la amenajare sunt de cea mai buna calitate; parchet si mobila lemn masiv, marmura, granit ,se vinde mobilat, utilat, la pretul de 56.000 euro.

Detalii zona: Zona linistita de vile cu magazine, banci, transport in comun in apropiere, situata la 12 km de Brasov si Bran.

Utilitati: Incalzire centrala proprie, toate utilitatile, loc parcare inclus in pret.

Avantaje: Raport extraordinar calitate-pret, dressing generos.

Detalii Pret: Pretul acestui Apartament de vanzare din Rasnov, zona Periferica, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.