Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vanzare Apartament 3 camere Rasnov, central

Vanzare Semidecomandat S.U. : 85 mp central 541 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Apartament de vanzare Rasnov zona Isr

Detalii imobil: Vanzare Apartament 3 camere Rasnov de vanzare, zona centrala, spatios, renovat si imbunatatit cu materiale de calitate superioara, semidecomandat cu suprafata utila 85 mp, situat la etajul 2/4. Apartamentul este compus din 2 dormitoare, sufragerie, bucatarie spatioasa, 2 grupuri sanitare, debara, boxa depozitare. Este izolat interior cu polistiren, vata minerala si rigips, s-a schimbat instalatia electrica si sanitara. Se vinde mobilat partial cu pretul de 46.000 euro.

Detalii zona: Zona centrala in apropiere de scoala, gradinita, piata, transport in comun, banci.

Utilitati: Toate utilitatile: curent, apa, canal,gaz, incalzire centrala proprie.

Avantaje: Raport deosebit calitate pret, amplasat foarte bine.

Detalii Pret: Pretul acestui Apartament de vanzare din Rasnov, zona Isr, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.