Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vanzare Apartament 3 camere Rasnov zona Isr

Vanzare Decomandat S.U. : 65 mp Central 692 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Apartament de vanzare Rasnov zona Isr

Detalii imobil: Vanzare Apartament 3 camere Rasnov, zona ISR, decomandat suprafata utila 65 mp situat la etajul 3. Beneficiaza de 2 balcoane, 2 bai, beci, pod. Apartamentul este situat in bloc din caramida, dispune de tamplarie termopan, sufrageria este placata cu parchet de stejar, iar in dormitoare lemn lacuit, se poate amenaja si podul marind astfel suprafata utila, pret 45.000 euro.

Detalii zona: Zona centrala langa piata, banci, Cec, transport in comun.

Utilitati: Dispune de toate utilitatile, incalzire centrala proprie.

Avantaje: Se poate amenaja si podul rezultand un penthouse, se vinde mobilat.

Detalii Pret: Pretul acestui Apartament de vanzare din Rasnov, zona Isr, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.