Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Apartament 4 camere Cristian Brasov

Vanzare P+E S.U. : 120 mp Periferie 658 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Apartament de vanzare Cristian Brasov

Detalii imobil: Vand Apartament 4 camere in duplex situat in Cristian Brasov, P+E, un concept diferit de proiect rezidential, construit cu materiale si manopera de cea mai buna calitate. Parterul este open space si include living cu dining si bucatarie, hol si o baie, iar la etaj se gasesc 3 dormitoare, baie si 2 balcoane, are o suprafata utila de 120 mp si curte proprie de 175 mp. Face parte dintr-un ansamblu rezidential cu 8 duplex-uri, pret de vanzare 79.000 euro cu banii cash.

Detalii zona: Duplex-urile sunt situate in zona linistita cu peisaj montan deosebit, la 9 km de Brasov si 4 km de Rasnov.

Utilitati: Toate utilitatile: curent, gaz, apa, canal, centrala proprie.

Avantaje: Fiind inca la rosu, mai exista posibilitatea sa va personalizati locuinta. Nu ratati ocazia.

Detalii Pret: Pretul acestui Tip imobil de vanzare din Cristian Brasov, este FIX.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.