Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

De vanzare Apartament 4 camere Rasnov, Florilor

Vanzare Semidecomandat S.U. : 88 mp Periferie 500 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Apartament de vanzare Rasnov zona Florilor

Detalii imobil: De vanzare Apartament 4 camere Rasnov in zona Florilor, cu suprafata utila 88 mp, semidecomandat, situat la etajul 3. Apartamentul este compus din 3 dormitoare, sufragerie, bucatarie generoasa, 2 grupuri sanitare si debara. Balconul este spatios, inchis in termopan, blocul este izolat exterior si interior casa scarilor. Beneficiaza de termopan, parchet laminat, usa metalica, se vinde mobilat partial la pretul de 44.000 euro usor negociabil.

Detalii zona: Zona de blocuri situata la iesire din Rasnov spre Brasov aproape de centre comerciale, farmacie, banca, transport in comun, supermarket Billa.

Utilitati: Toate utilitatile, incalzire centrala proprie.

Avantaje: Pret buna, are vedere spre est.

Detalii Pret: Pretul acestui Apartament de vanzare din Rasnov, zona Florilor, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.