Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

De vanzare Apartament 4 camere Rasnov, zona buna

Vanzare Semidecomandat S.U. : 75 mp Periferie 493 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii apartament de vanzare Rasnov zona Florilor

Detalii imobil: De vanzare Apartament 4 camere Rasnov zona Florilorcu suprafata utila 75 mp, semidecomandat situat la etajul 4. Apartamentul este compus din 3 dormitoare, sufragerie, bucatarie spatioasa, 2 debara si baie. Initial au fost doua bai dar una din ele a fost dezafectata, balconul este deschis, blocul este izolat exterior si interior casa scarilor. Beneficiaza de centrala proprie, termopan, parchet laminat, usa metalica, se vinde la pretul de 37.000 euro usor negociabil.

Detalii zona: Zona cu centre comerciale, banci, transport in comun, supermarket Billa.

Utilitati: Toate utilitatile, incalzire centrala proprie.

Avantaje: Apartament ieftin.

Detalii Pret: Pretul acestui Apartament de vanzare din Rasnov, zona Florilor, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.