Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Inchiriez Apartament 4 camere Rasnov, rezidential

Inchiriere Decomandat S.U. : 90 mp Periferie 3.3 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Apartament de inchiriat Rasnov zona periferica

Detalii imobil: Inchiriez apartament 4 camere Rasnov, situat in Cartier rezidential, decomandat, mobilat si utilat. Este situat la etajul 3 plus mansarda, dispune de balcon generos, incalzire centrala, toate utilitatile. Cladirea este termoizolata foarte bine, costurile cu incalzirea sunt foarte mici, se asigura loc parcare. Pretul este 300 euro/ luna plus o luna garantie.

Detalii zona: Zona foarte linistita, in apropiere de Supermarket Carrefour, transport in comun, centre comerciale.

Utilitati: Toate utilitatile, incalzire centrala proprie.

Avantaje: Pret foarte bun.

Detalii Pret: Pretul acestui Apartament de inchiriat din Rasnov, este FIX.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.