Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Apartament 4 camere Rasnov, zona Florilor

Vanzare Decomandat S.U. : 80 mp Periferie 575 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Apartament de vanzare Rasnov zona Florilor

Detalii imobil: Se vand la pachet 2 apartamente a cate 2 camere fiecare, in total 80 mp utili, situate in Rasnov, in cartierul Florilor, la etajul 4. Blocul este izolat exterior si izolatia pe partea superioara a blocului a fost refacuta in 2017. Un apartament este decomandat, celalalt, semidecomandat, renovate partial, au acces separat, dar si dintr-unul in celalalt, deci, se poate folosi ca un apartament cu 4 camere, se vand doar la pachet, la pretul de 46.000 euro.

Detalii zona: Sunt situate in apropiere de supermarket Carrefour, transport in comun, centre comerciale, banci, la 12 km de Brasov.

Utilitati: Ambele apartamente au incalzire centrala proprie, toate utilitatile.

Avantaje: Este ideal pentru o familie mai numeroasa, sau 2 familii: parinti si copii.

Detalii Pret: Pretul acestui Apartament de vanzare din Rasnov, zona Florilor, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.