Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Apartament 4 camere Rasnov, zona Romacril

Vanzare Decomandat S.U. : 102 mp Periferie 441 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Apartament de vanzare Rasnov zona Romacril

Detalii imobil: Vand Apartament 4 camere Rasnov, zona Romacril, decomandat, suprafata utila 102 mp, etaj 3/4, imbunatatit. Apartamentul dispune de 2 balcoane inchise, 2 bai, beci, parcare, se vinde mobilat si utilat la pretul de 45.000 euro.

Detalii zona: Cartier de blocuri situat la iesire din Rasnov spre Zarnesti, zona linistita, magazine, transport in comun.

Utilitati: Incalzire centrala proprie, toate utilitatile.

Avantaje: Se vinde la cheie, este situat in zona linistita.

Detalii Pret: Pretul acestui Apartament de vanzare din Rasnov, zona Romacril, este FIX.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.