Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Apartament 4 camere Zarnesti, Caraiman

Vanzare Decomandat S.U. : 70 mp central 700 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Apartament de vanzare Zarnesti zona Caraiman

Detalii imobil: Vand Apartament 4 camere Zarnesti, zona Caraiman, renovat complet si imbunatatit, decomandat, situat la etajul 2, cu suprafata utila 70 mp, izolat exterior, termopane, usi schimbate interior, parchet laminat in camere, centrala proprie. Apartamentul este in stare buna, la etaj intermediar, mai dispune de beci, debara, uscatorie, 2 bai, 2 balcoane inchise, usa metalica la intrare, interfon, parcare, se vinde la pretul de 49.000 euro.

Detalii zona: Zona de blocuri, in apropiere de scoala, transport in comun, centre comerciale, la 5 minute de centrul orasului, 25 km de Brasov.

Utilitati: Toate utilitatile, incalzire centrala.

Avantaje: Raport excelent calitate pret.

Detalii Pret: Pretul acestui Apartament de vanzare din Zarnesti, zona Caraiman, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.