Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Apartamente noi Rasnov, cu gradina proprie

Vanzare P+E+M S.U. : 46 mp Periferie 565 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Apartament de vanzare Rasnov zona Periferica

Detalii imobil: Vand apartamente noi Rasnov, in Ansamblu rezidential compus din apartamente cu 2 camere si 3 camere decomandate, ce propune un concept nou pe piata imobiliara, recreaza stilul si confortul unei locuinte elegante din materiale si finisaje de calitate superioara. In incinta complexului se va amenaja si spatiu de joaca pentru copii, fiecare apartament are contorizare separata si loc parcare inclus. Constructia este din caramida, termoizolata exterior cu polistiren de 10 cm, iar mansarda cu izolatie de 20 cm. Apartamentele de la parter au in extindere si gradina proprie generoasa, se pot achizitiona ca apartamente de vacanta concepute pentru relaxare, dar si ca locuinta permanenta, cu preturi incepand de la 26.000 euro plus tva.

Detalii zona: Zona linistita cu grad de poluare foarte scazut, perspective mari si peisaj superb spre Muntii Bucegi, Piatra Craiului, Postavarul si cetatea Rasnov, la doar 10 km de castelul Bran si Poiana Brasov.

Utilitati: Finisaje lux, incalzire in pardoseala de ultima generatie pe curent, apa de la retea.

Avantaje: Raport deosebit calitate – pret, sunt situate in zona retrasa.

Detalii Pret: Pretul acestui Apartament de vanzare din Rasnov, zona Periferica, este FIX.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.