Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Apartament 2 camere Rasnov zona linistita

Vanzare Decomandat S.U. : 56 mp Periferie 660 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Apartament de vanzare Rasnov zona Periferica

Detalii imobil: Vand apartament 2 camere decomandat Rasnov, in vila, suprafata utila 56 mp la etajul 1, pret 37.000 euro. Vila este construita din caramida porotherm izolata exterior, cu materiale si manopera de cea mai buna calitate. Se poate achizitiona ca apartament de vacanta conceput pentru relaxare datorita amplasarii imobilului in apropiere de padure, dar si ca locuinta permanenta.

Detalii zona: Apartament situat in cartier rezidential, zona linistita la 12 km de Bran si Poiana Brasov.

Utilitati: Finisaje lux, apartamentul detine 2 balcoane, loc parcare si boxa depozitare, incalzire centrala.

Avantaje: Se ofera facilitati la achizitionarea acestora in stadiul incipient, nu ratati ocazia de a va personaliza apartamentul pe gustul dv.

Detalii Pret: Pretul acestui Apartament de vanzare din Rasnov, zona Periferica, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.