Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Inchiriez Cabana la munte Rasnov, zona excelenta

Inchiriere Decomandat S.U. : 150 mp Periferie

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Cabana de inchiriat Rasnov zona de munte

Detalii imobil: Inchiriez cabana Rasnov cu pozitie extraordinara in mijlocul naturii compusa din 4 dormitoare, living, bucatarie, 2 bai si terasa, mobilata, cu utilitati si incalzire centrala pe lemne. Exista posibilitatea sa se inchirieze impreuna cu un restaurant cu o capacitate de aproximativ 100 locuri, bucatarie si bar, cu acces la gratar, cuptor paine si terasa de 100 locuri. Pretul se stabileste in urma vizionarii.

Detalii zona: Zona de o frumusete rara unde padurea ofera puritate maxima aerului si linistea este intrerupta doar de adierea vantului si fosnetul padurii.

Utilitati: Curent, apa, incalzire centrala pe lemne.

Avantaje: Cel mai mare atu al acestei proprietati este zona in care este amplasata.

Detalii Pret: Pretul acestei Cabane de inchiriat din Rasnov, zona de munte, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.