Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 11.500

Vand Camera camin Rasnov, zona Romacril

Vanzare Semidecomandat S.U. : 24 mp Periferie 479 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii camera de vanzare Rasnov zona Romacril

Detalii imobil: Vand Camera de camin Rasnov, in zona Romacril, renovata si imbunatatita complet, mobilata si utilata, cu suprafata utila 24 mp, situata la etajul 3. Are amenajata bucatarie si baie, gresie, faianta, parchet laminat, geam termopan, usa metalica la intrare. Confortul termic este asigurat de convector racordat la gaz, boiler pentru apa calda. Instalatia electrica este schimbata, este izolata interior, dispune si de boxa depozitare, pret de vanzare 11.500 euro.

Detalii zona: Zona periferica a orasului, in apropiere de centre comerciale, transport in comun, gara.

Utilitati: Toate utilitatile: apa, curent, gaz, canal, convector racordat la gaz.

Avantaje: Se vinde la cheie, etaj intermediar.

Detalii Pret: Pretul acestei Camere de vanzare din Rasnov, zona Romacril, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.