Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 7.500

Vand Camera de camin imbunatatita in Rasnov

Vanzare Semidecomandat S.U. : 24 mp Central 312 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Camera camin de vanzare Rasnov zona Isr

Detalii imobil: Vand Camera de camin in Rasnov , situata la etajul 1 are suprafata utila 24 mp, usi schimbate, parchet laminat, gresie, faianta, geam termopan. Se vinde mobilata la pretul de 7500 euro.

Detalii zona: Zona centrala, in apropiere de centre comerciale, banci, scoala, transport in comun, gara.

Utilitati: Curent, apa, canal, gazul este pe hol dar nu este bransat.

Avantaje: Se vinde mobilata.

Detalii Pret: Pretul acestei camere de camin de vanzare din Rasnov, zona Isr, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.