Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Camera de camin imbunatatita Rasnov Isr

Vanzare semidecomandat S.U. : 24 mp Central 312 €/mp

Imobil tranzactionat

Detalii camera de vanzare Rasnov zona Isr

Detalii imobil: Vand Camera de camin in Rasnov , situata la etajul 2 cu suprafata utila 24 mp, baie amenajata, parchet laminat, gresie, faianta, geam termopan, izolata interior. Incalzirea este asigurata de un convector racordat la gaz, boiler electric pentru apa calda. Se vinde mobilata la pretul de 7500 euro.

Detalii zona: Zona centrala, in apropiere de centre comerciale, banci, scoala, transport in comun, gara.

Utilitati: Toate utilitatile: apa, curent, gaz, canal.

Avantaje: Se vinde mobilata, utilata.

Detalii Pret: Pretul acestei Camere de vanzare din Rasnov, zona Isr, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.