Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 8.000

De vanzare Camera de camin Rasnov Romacril

Vanzare Semidecomandat S.U. : 24 mp Periferie 333 €/mp

Imobil tranzactionat

Detalii camera camin de vanzare Rasnov zona Romacril

Detalii imobil: De vanzare Camera de camin in Rasnov , imbunatatita, in apropiere de transport in comun, gara. Este situata la parter, are suprafata utila 24 mp, usa metalica, parchet laminat, gresie, faianta, geam termopan, usa termopan de interior. Se vinde mobilata la pretul de 8000 euro.

Detalii zona: Zona foarte linistita la iesire din Rasnov spre Zarnesti.

Utilitati: Finisaje clasice, curent, apa, canal, gazul este pe hol, nu este bransata.

Detalii Pret: Pretul acestei camere de vanzare din Rasnov, zona Romacril, este FIX.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.