Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 5.500

De vanzare Camera de camin Rasnov, etaj 3

Vanzare Semidecomandat S.U. : 24 mp Central 229 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Camera de vanzare Rasnov zona Isr

Detalii imobil: De vanzare Camera de camin in Rasnov , situata la etajul 3, cu suprafata utila 24 mp, ca imbunatatiri: doar geam termopan. Necesita renovare, se vinde la pretul de 5500 euro.

Detalii zona: Zona centrala, in apropiere de centre comerciale, banci, scoala, transport in comun, gara.

Utilitati: Curent si apa. Gazul este pe hol, dar nu este bransata.

Avantaje: Se poate renova dupa propriile pretentii.

Detalii Pret: Pretul acestei Camere de vanzare din Rasnov, zona Isr, este FIX.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.