Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Camera de camin Rasnov de vanzare, zona Isr

Vanzare Semidecomandat S.U. : 24 mp central 537 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Camera de camin de vanzare Rasnov zona Isr

Detalii imobil: Camera de camin Rasnov de vanzare, Cvartal Isr, renovata si imbunatatita complet, mobilata si utilata, cu suprafata utila 24 mp, situata la etajul 4. Bucataria si camera sunt open space, baie amenajata, gresie, faianta, parchet laminat, geam termopan, usa metalica la intrare. Confortul termic este asigurat de convector racordat la gaz, boiler pentru apa calda, aer conditionat. Instalatia sanitara si electrica sunt schimbate, totul este nou si de calitate. Pretul de vanzare este de 12.900 euro.

Detalii zona: Zona centrala, in apropiere de toate institutiile publice, centre comerciale, banci, scoala, transport in comun, gara.

Utilitati: Toate utilitatile: apa, curent, gaz, canal.

Avantaje: Se vinde la cheie.

Detalii Pret: Pretul acestei Camere de camin de vanzare din Rasnov, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.