Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Casa Bran de vanzare, in zona deosebita

Vanzare P+E+M S.U. : 200 mp Periferie 675 €/mp

Detalii Casa de vanzare Bran zona periferica

Detalii imobil: Casa Bran de vanzare, structurata pe 3 niveluri P+E+M, construita pe cadre de beton si zidarie din caramida la parter, etajul si mansarda din lemn, pe un teren de 1000 mp si o suprafata utila de 200 mp. Casa a fost realizata avand ca prioritate confortul, ce rezulta din spatiile generoase si luminoase si materiale de calitate superioara si este compusa din living cu bucatarie deschisa, dinning si baie la parter, 3 dormitoare cu bai proprii si balcoane la etaj, mansarda este open space si detine o baie . Se vinde la pretul de 135.000 euro la stadiul actual, cu caloriferele montate si centrala termica, baile fara obiecte sanitare lasand alegerea lor la dispozitia viitorilor proprietari.

Detalii zona: Zona cu priveliste deosebita spre Muntii Bucegi si Piatra Craiului, casa situata zona aerisita, la aproximativ 1 km de Castelul Bran si alte atractii turistice.

Utilitati: Toate utilitatile: curent, apa de la retea, gaz.

Avantaje: Este o casa lucrata bine, in zona excelenta.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Bran este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.