Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 600.000

Vand Casa Bran, in zona linistita de munte

Vanzare D+P+M S.U. : 200 mp Periferie 1500 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Bran zona retrasa

Detalii imobil: Vand Casa in Bran, D+P+M compusa din 4 camere, bucatarie, baie, camara la parter si la mansarda se mai pot amenaja 2 dormitoare si 2 bai. La demisol este beci cat toata amprenta casei. Aceasta parte a casei , cea locuita, este construita din caramida in anul 2000. Cealalta parte a casei este din lemn, construita in 2013 dar nefinisata, beneficiaza de living, bucatarie si baie la parter si 3 camere cu 2 bai la mansarda. Toata casa este izolata exterior cu polistiren de 10 cm. Are suprafata desfasurata 200 mp si un teren de 14954 mp, pret 600.000 euro.

Detalii zona: Zona retrasa deosebit de linistita, la aproximativ 1,5 km de Castelul Bran.

Utilitati: Finisaje clasice, apa captata din izvor, fosa septica, gazul la 100 m. Reteaua de apa si canalizarea sunt langa casa, dar fara bransamente.

Avantaje: Zona de amplasare este superba.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Bran, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.