Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

De vanzare Casa Bran, in zona retrasa, linistita

Vanzare D+P+E+M S.U. : 341 mp Periferie 557 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Bran zona Predelut

Detalii imobil: De vanzare Casa in Bran Predelut, construita in anul 1978, renovata si extinsa in 2006, pe un teren de 646 mp si o suprafata utila de 341 mp. La parter beneficiaza de living , dinning, bucatarie, 2 dormitoare si baie; la etaj 5 camere cu bai proprii si balcoane, foarte spatioase si luminoase. In mansarda se mai pot amenaja inca 3 camere cu bai proprii. Parterul este din caramida iar etajul din BCA si este acoperita cu tabla. Curtea este amenajata frumos, dispune de parcare, grill, foisor, balansoar. Pret de vanzare 190.000 euro.

Detalii zona: Zona deosebit de linistita, departe de aglomeratia urbana, la 4 km de Castelul Bran si 12 km de Rasnov.

Utilitati: Ca utilitati dispune de apa de la retea, curent , gaz, fosa septica , confortul termic este asigurat de centrala pe gaz si centrala pe lemne.

Avantaje: Datorita compartimentarii poate fi inclusa in circuitul turistic, nu se vinde doar o casa, ci o posibila afacere profitabila.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Bran, zona Predelut, este NEGOCIABIL

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.