Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

De vanzare Casa Bran, la cheie,deosebita

Vanzare D+P+E S.U. : 360 mp Periferie 694 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Bran zona de munte

Detalii imobil: De vanzare casa Bran D+P+E , constructie cu design deosebit si finisaje lux ce se distinge prin impletirea cu rafinament a modernului cu rusticul, o combinatie ce influenteaza pozitiv calitatea timpului petrecut in ea. Pune la dispozitie 6 dormitoare spatioase si luminoase, living, bucatarie, 2 grupuri sanitare, terasa de 40 mp de unde se poate admira panorama superba. La demisol exista o camera tehnica plus inca 3 camere folosite ca spatii depozitare. Casa este finalizata in 2007, construita pe cadre de beton armat cu zidarie din caramida porotherm, pe un teren de 4300 mp si are suprafata utila de 360 mp. Beneficiaza de foisor cu gratar, parcare pentru 8 masini, curtea este imprejmuita complet cu gard din beton cu panouri din lemn si este minunat amenajata intregind parca un tablou special de munte. Se vinde complet mobilata si utilata la pretul de 250.000 euro.

Detalii zona: Zona deosebit de frumoasa si linistita, cu peisaj de vis atat vara cat si iarna, este locul ideal pentru destindere si recreere.

Utilitati: Toate utilitatile, 3 centrale termice: gaz, curent si lemne, aer conditionat, curent trifazic, alarma, sistem supraveghere video.

Avantaje: Este o casa construita si amenajata pentru a te simti bine in ea si a da calitate vietii.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Bran, zona de munte, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.