Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vanzare Casa Bran Predelut constructie noua

Vanzare P+E+M S.U. : 315 mp Central 469 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Bran zona Predelut

Detalii imobil: Vanzare casa Bran Predelut situata central cu pozitie excelenta, ideala pentru pensiune, P+E+M. Este construita in 2011 pe cadre de beton armat si zidarie din caramida, pe un teren de 850 mp si o suprafata desfasurata de 490 mp. Casa este compusa la parter din living, sala mese, bucatarie, grup sanitar, un dormitor cu baie, spatiu depozitare, terasa si camera tehnica cu intrare separata. La etajul 1 dispune de 3 dormitoare cu bai proprii si balcoane, iar la mansarda 3 dormitoare cu bai proprii si balcoane. Casa este izolata exterior, beneficiaza de parcare proprie, se vinde cu pretul de 148.000 euro.

Detalii zona: Zona cu priveliste spre Muntii Bucegi si Piatra Craiului, casa situata in apropiere de Castelul Bran, Parcul de distractii, Muzeul Satului.

Utilitati: Toate utilitatile: curent, apa, canal, gaz, incalzire centrala gaz.

Avantaje: Este compartimentata pentru a putea functiona ca pensiune.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Bran, zona Predelut, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.