Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vanzare Casa Bran Predelut, cu 1500 mp teren

Vanzare P+M S.U. : 120 mp central 583 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Bran zona Predelut

Detalii imobil: Vanzare Casa Bran Predelut, P+M, construita din lemn pe fundatie de beton, in anul 2007, pe un teren de 1500 mp si are suprafata desfasurata 120 mp. Este compusa din 4 dormitoare, living cu bucatarie, 2 grupuri sanitare si o terasa. Casa dispune de 2 balcoane si o terasa spatioasa, soclul casei este placat integral cu piatra de rau, este izolata foarte bine, pret 70.000 euro.

Detalii zona: Zona turistica de munte cu renume international si peisaj spectaculos, liniste si aer curat, la aproximativ 2 km de castelul Bran.

Utilitati: Finisaje clasice, incalzire centrala pe gaz, apa de la retea, fosa septica.

Avantaje: Zona foarte buna, acces facil in orice anotimp.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Bran, zona Predelut, este FIX.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.