Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Casa Bran Predelut de vanzare, cu acces facil

Vanzare D+P+M S.U. : 200 mp Central 500 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Bran zona Predelut

Detalii imobil: Casa in Bran Predelut de vanzare, D+P+M compusa din 2 dormitoare, 2 bai, 2 bucatarii din care una foarte spatioasa, living la parter si la mansarda 2 dormitoare , 2 bai, balcon. Casa este situata in zona selecta, este construita din caramida, o parte din ea fiind placata cu lemn si beneficiaza de incalzire centrala gaz. Are suprafata desfasurata 200 mp si un teren de 500 mp, beci de aproximativ 30 mp. Curtea este frumos amenajata cu grill, foisor, garaj si plante ornamentale, pret 100.000 euro.

Detalii zona: Zona retrasa deosebit de linistita, usor accesibila, la 1 km de Castelul Bran.

Utilitati: Finisaje clasice, toate utilitatile, incalzire centrala gaz.

Avantaje: Oferta buna, zona selecta.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Bran, zona Predelut, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.