Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Casa Bran Predelut, toate utilitatile, acces facil

Vanzare P+M S.U. : 140 mp Central 535 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Bran zona Predelut

Detalii imobil: Vand Casa Bran, zona Predelut, P+M, construita in 1975 din caramida cu o suprafata desfasurata de 140 mp. La parter detine 3 camere, bucatarie, baie si la mansarda 3 dormitoare si baie. Peste parter este turnata placa beton, acoperis bramac cu 2 velux. Casa se vinde cu un teren de 700 mp cu posibilitatea de suplimentare a terenului, la pretul de 75.000 euro negociabil.

Detalii zona: Zona linistita cu panorama asupra muntilor, situata la 4 km de castelul Bran si 20 km de Poiana Brasov.

Utilitati: Curent, apa de la retea, gazul este la poarta, acum incalzire in sobe de teracota cu lemne.

Avantaje: Amplasata central cu acces facil.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Bran, zona Predelut, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.