Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Casa Bran Predelut vanzare, constructie la rosu

Vanzare P+M S.U. : 120 mp Periferie 465 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Bran zona Predelut

Detalii imobil: Casa in Bran Predelut de vanzare, P+M, edificata pe un teren de 500 mp si o suprafata desfasurata de 154 mp, plus terasa de 40 mp. Este compusa din living, bucatarie, baie, dressing si casa scarii la parter, iar la mansarda 3 dormitoare cu balcoane, baie, acoperita cu tigla metalica. Se poate vinde la rosu cu pretul de 55.800 euro. Dezvoltatorul poate finaliza lucrarea cu materialele si binalele de culoarea si calitatea dorita. Dupa achizitia “la rosu” plata se poate face esalonat in functie de timpul dorit pana la finalizare.

Detalii zona: Este amplasata excelent cu panorama asupra muntilor Bucegi, Piatra Craiului si Postavarul, situata la aproximativ 1000 m fata de Castelul Bran.

Utilitati: Curent si apa de la retea, gazul in apropiere.

Avantaje: Se mai pot face inca modificari la compartimentare. Investitie sigura fara riscuri.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Bran, zona Predelut, este usor NEGOCIABIL

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.