Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Casa Bran Predelut vanzare, mobilata si utilata

Vanzare P+E S.U. : 200 mp Periferie 580 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Bran zona Predelut

Detalii imobil: Casa Bran Predelut de vanzare, P+E, compusa din 4 dormitoare luminoase, living spatios, bucatarie, 2 bai, terasa, beci. Casa este construita in anul 2009 din caramida pe un teren de 1000 mp, dispune de toate utilitatile, bazin rezerva apa de 2000 litri, sistem irigatie, incalzire centrala gaz, foisor, grill, se vinde la cheie la pretul de 116.000 euro. Este situata in zona foarte linistita, ideala pentru petrecerea timpului liber, la aproximativ 4 km de Castelul Bran, 10 km de Rasnov, 20 km de Poiana Brasov.

Detalii zona: Zona foarte linistita, ideala pentru petrecerea timpului liber, la aproximativ 4 km de Castelul Bran si toate atractiile turistice.

Utilitati: Toate utilitatile, incalzire centrala gaz, bazin rezerva apa de 2000 litri, sistem irigatie.

Avantaje: Se vinde la cheie.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Bran, zona Predelut, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.