Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Casa Bran Predelut de vanzare, P+E, 400 mp teren

Vanzare P+E S.U. : 110 mp Periferie 681 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Bran zona Predelut

Detalii imobil: Casa in Bran de vanzare construita din lemn pe un teren de 400 mp si o suprafata utila de 110 mp, P+E. Este compusa din living cu bucatarie, hol, baie la parter si la etaj 3 dormitoare,hol, baie. Este izolata foarte bine si interior si exterior, beneficiaza de garaj, acoperis tigla Bramac, pret 75.000 euro.

Detalii zona: Zona turistica de munte cu renume international si peisaj spectaculos, liniste si aer curat, casa situata la 2 km de castelul Bran.

Utilitati: Finisaje clasice, toate utilitatile, incalzire centrala racordata la gaz, internet, cablu.

Avantaje: Este o casa cocheta in zona linistita.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Bran, zona Predelut, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.