Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

De vanzare Casa Bran Predelut ideal pensiune

Vanzare D+P+E+M S.U. : 320 mp Central 1000 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Bran zona Predelut

Detalii imobil: De vanzare casa Bran, zona Predelut, D+P+E+M construita in 2008 din caramida, pe un teren de 1830 mp, cu amprenta la sol de 120 mp. Casa este compusa din living, bucatarie, baie si un apartament de 2 camere la parter si 4 dormitoare cu bai proprii si balcoane la etaj. Mansarda este necompartimentata, se mai pot amenaja inca 3 camere si baie, intre nivele sunt turnate placi din beton. Casa este ideala pentru pensiune, se vinde mobilata, la pretul de 320.000 euro negociabil.

Detalii zona: Situandu-se intre Muntii Bucegi si Piatra Craiului, zona Bran impresioneaza cu frumusetea acestor locuri strajuite de munti, casa aflandu-se la aproximativ 2 km de Castelul Bran si 10 km de Rasnov.

Utilitati: Finisaje moderne, toate utilitatile, incalzire centrala pe gaz.

Avantaje: Apartamentul poate fi locuit de proprietari iar camerele se pot inchiria in regim de pensiune.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Bran, zona Predelut, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.