Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Casa Bran Predelut, ultramoderna

Vanzare P+E S.U. : 340 mp Periferie 514 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Bran zona Predelut

Detalii imobil: Vand Casa Bran, zona Predelut, P+E, construita in 2009 din caramida, pe un teren de 1600 mp, izolata fonic si termic, compusa la parter din living generos, bucatarie, 1 dormitor, dressing, 2 bai si la etaj: 2 apartamente cu 2 camere si bai proprii plus inca o camera si o baie. Materialele folosite si manopera sunt de calitate superioara, casa mai beneficiaza de garaj pentru 2 masini, camera tehnica pentru centrala pe gaz si pe lemne, curtea este amenajata cu plante ornamentale, foisor cu grill si cuptor pentru pizza, balansoare, pomi fructiferi si sera.

Detalii zona: Zona aerisita si extrem de linistita cu multa vegetatie, situata la aproximativ 2 km de castelul Bran si alte atractii turistice de interes national.

Utilitati: Toate utilitatile, incalzire centrala pe gaz si pe lemne, garaj pentru 2 masini.

Avantaje: In functie de necesitati poate fi folosita fie ca locuinta chiar si pentru doua familii sau in scop turistic, deoarece compartimentarea permite si acest lucru.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Bran, zona Predelut, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.