Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Casa Bran Simon, constructie din lemn

Vanzare P+M S.U. : 116 mp Periferie 431 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Bran zona Simon

Detalii imobil: Vand Casa Bran zona Simon cocheta si primitoare, P+M, cu suprafata utila 116 mp, construita pe un teren de 1070 mp si parau la periferia proprietatii. Casa este construita in anul 2012 din lemn pe fundatie de beton, parterul compus din 2 dormitoare, living cu bucatarie si baie este finisat. In prelungire este amenajata o terasa acoperita de 30 mp. Mansarda nu este compartimentata, dar in acte figureaza 3 dormitoare si baie, fiind un avantaj pentru viitorii proprietari, deoarece se pot amenaja conform propriilor pretentii. Se vinde mobilata si utilata la pretul de 50.000 euro.

Detalii zona: Zona turistica cu renume international si peisaj spectaculos, liniste si aer curat de munte unde se aude doar susurul apei curgatoare si ciripitul pasarelelor , la aproximativ 4 km de castelul Bran.

Utilitati: Finisaje clasice, ca utilitati: curent, apa, fosa septica. Gazul este langa proprietate. Confortul termic se realizeaza cu convectoare electrice de perete, cu termostat.

Avantaje: Este situata in zona deosebita, retrasa, ideala pentru cei ce doresc sa evadeze din aglomeratia urbana.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Bran, zona Simon, este FIX.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.