Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 55.000

Vanzare Casa Bran Sohodol constructie la rosu

Vanzare P+M S.U. : 140 mp Periferie 392 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Sohodol zona Bradul Inalt

Detalii imobil: Vanzare Casa Sohodol, zona Bradul Inalt, P+M, constructie 2009 din caramida compusa din 1 camera, bucatarie, baie, hol, camera tehnica la parter, mansarda necompartimentata in suprafata de 70 mp. Suprafata totala este de 1659 mp, suprafata desfasurata 140 mp, in continuarea casei mai este turnata o fundatie in suprafata de 50 mp, proprietatea este imprejmuita cu gard de lemn, beneficiaza de garaj 28 mp cu usa plianta, tamplarie pvc salamander, acoperis belprofile, pret 55.000 euro neg.

Detalii zona: Zona deosebit de frumoasa de unde se poate vedea toata Tara Barsei, cu peisaj superb, casa situata in apropierea hotelului Sofia, la 5 km de Castelul Bran.

Utilitati: Apa si curent pe teren, gazul la aproximativ 50 m.

Avantaje: Locatia este ideala pentru iubitorii de peisaj.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Sohodol, zona Bradul Inalt, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.