Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vanzare Casa Bran, central, pretabil pensiune

Vanzare S+P+E+M S.U. : 300 mp Central 350 €/mp

Imobil tranzactionat

Detalii Casa de vanzare Bran zona centrala

Detalii imobil: Vanzare casa Bran, zona centrala, S+P+E+M, dispune de 4 camere cu bai proprii si balcoane si 1 apartament de 2 camere, living, bucatarie, sala mese, baie, terasa. Mansarda este compartimentata pentru inca 4 camere cu bai proprii. Casa este construita in anul 2000 din caramida, pe un teren de 400 mp, suprafata desfasurata 300 mp, beneficiaza de garaj, pret 105.000 euro. Exista posibilitatea de a cumpara inca un lot de teren lipit de proprietate.

Detalii zona: Casa este amplasata la 300 m de castelul Bran, Muzeul satului, Parcul de distractii si aproximativ 3 km de partia de schi Zanoaga.

Utilitati: Dispune de 2 centrale termice, incalzire in pardoseala, termopan, curent, apa, gaz.

Avantaje: A functionat ca si pensiune si isi poate relua activitatea oricand, in situatia aceasta fiind o investitie profitabila.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Bran, zona centrala, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.