Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Casa Bran zona de munte Sirnea, la cheie

Vanzare P+M S.U. : 150 mp Central 366 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Bran zona Sirnea

Detalii imobil: Vand Casa Bran, zona Sirnea, P+M, compusa din 5 dormitoare, living cu bucatarie, 2 bai. Este construita in 2008 pe un teren de 400 mp si are suprafata desfasurata 150 mp. Casa este amplasata ideal incat sa se poata admira splendida panorama montana, este mobilata, utilata, dispune de centrala termica pe lemne, grill, pret 55.000 euro.

Detalii zona: Zona de munte cu peisaj de vis in orice anotimp, in apropierea Pensiunii Valea cu Struti.

Utilitati: Curent, apa, bazin rezerva apa de 1000 litri, hidrofor, incalzire centrala.

Avantaje: Se vinde la cheie, ideala pentru cei ce iubesc muntele.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Bran, zona Sirnea, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.